MNF – vecka 2

Det ser på förhand ut att bli en tragisk sändning vilket ändå passar bra denna måndag när vi fått tråkiga besked om olika QBs. Big Ben är borta hela säsongen, Brees måste opereras och Eli Manning verkar få sparken. I Jets har Sam Darnold hånglat med fel person och fått ”kyssjukan” som den kallas här i USA. Jets är usla även utan Darnold, det såg vi vecka 1. Utan Darnold väntar ett sällan skådat djup av uselhet.

Browns underpresterade rejält vecka 1. Nu är det dags för Baker Mayfield att resa sig och allt annat än långa kast till Beckham borde förbjudas. Jets lär springa med bollen så länge det bara går och Le’Veon Bell är mannen för jobbet.

C.J Mosely är borta vilket gör att Baker Maker och offensiven får det lugnare än annars. Jets har också en skada på Quinnen Williams vilket gör försvaret sämre. Att man signade Demaryius Thomas är spännande. Han kostade en sjätterunda 2021 vilket säger allt om hur bra han är just nu. Livet blir inte lättare av att Trevor Siemian skall kasta bollarna. Vi tror på minst två interceptions.

Spelmöjligheterna ligger mot Jets. Vi spelar Browns -6,5 för att vinna 100 dollar vilket innebär ett utlägg på 110 dollar. Vi spelar även under 45,5 poäng med samma insats. En teaser Browns +0,5 Under 52,5 läggs in då vi verkligen gillar det här spelet.