Söndag vecka 2 i NFL

Vi har lärt oss mycket av vecka ett och olika skador gör att vi tycker att bilden inför vecka 2 känns klarare.

Bills at Giants lär inte bjuda på någon sprakande fotboll. Ett gäng field goals kan det bli, men att det blir under 44,5 poäng känns kassaskåpssäkert. Det gäller bara för Bills att stoppa Giants enda vapen, Barkley. Det kan mkt väl bli så att Eli Manning måste kasta till Evan Engram som nog är den enda som kan fånga en passning. Vi rekommenderar 110 dollar på under 44,5 för att vinna 100.

Jax at Texans blir inte spännande, men ändå. Gardner Minshew har en härlig historia, men tyvärr kommer han hyfsat snabbt få pröva långbollar, något som Jaguars inte är byggda för. Deshaun Watson lär vara på planen ofta, men frågan är hur länge han håller. Texans skyddade honom dåligt i premiären och Jacksonville lär vara ha som enda chans att tidigt sätta fruktan i Watson. Båda lagen gav upp galet många yards i förra matchen, ändå är totalen låga 43. Vi tror på mer än så givet att försvaren varit klart sämre än väntat. Vi spelar 110 dollar på över 43 för att vinna 100.

Saints at Rams är lite av ett revanschmöte. Formen från förra veckan berättar den story vi alla kan. Roliga Saints gör många yards och Kamara är bara bäst. Tråkiga Rams är effektiva både framåt och bakåt utan att visa stats som glänser. Det dras många växlar på att Saints stoppade JJ Watt förra veckan, men Watt blir äldre och äldre och känns inte riktigt lika stark som Aaron Donald. Det blir tuffare för Brees den här veckan. Det kommer göra det svårare för honom att träffa Kamara i passen och det lutar åt att springspelet kommer dominera båda lagens playcalling. Både Payton och McVay har en stor tilltro till sina ”maxspel” med riktigt djupa bollar och vi förväntar oss att man mixar upp springspelet med riktiga långbollar. Det lag som får en tidig ledning lär snabbt sakta ned spelet. Vi tror på under 53 här och spelar 110 dollar på det för att vinna 100. Störst värde hittar vi dock i att middla linjerna i den här matchen som vi tror blir tight. Vi spelar därför två teasers. Saints + 9 Under 60 samt Rams + 5 Over 46. Båda rekommendationerna på 110 dollar för att vinna 100.