TNF – vecka 5

Det ser ut som en hyfsad torsdagskväll med ett möte mellan Rams och Seahawks. Båda lagen är 3-1 och har motsvarat sina förväntningar så här långt. Rams har traditionellt lätt för Seahawks och är det bättre laget offensivt. Framförallt konvererar man 3rd downs vilket Seahawks haft svårt med hittills under säsongen. Seahawks är marginellt bättre defensivt, men den stora skillnaden är mot rushen där man väldigt duktiga på att stoppa running backs.

Trots liknande siffror yards-mässigt har Rams släppt in väsentligt å fler poäng och gissningsvis är det defensiven som laget har försökt slipa till under den korta veckan.

De senaste matcherna mellan Rams och Seahawks har resulterar i poängfester. Därför är det intressant att se att linjen för totalen ligger klistrad på 49 poäng. Vi köper dock Vegas analys med hull och hår. Det här blir en mer tillknäppt historia till en början. Risken finns förstås att ett lag får en tidig ledning och att motståndarna tvingas chansa och vi får en shoot-out. Det sätter vi dock en låg sannolikhet på. Vi tror att Rams kommer att skärpa till defensiven och därför går vi för en teaser här.

Vi spelar Rams +8.5 Under 56. Det kostar 110 dollar och vi kan vinna 100 dollar. Den mer våghalsade lirar förstås Rams moneyline.