Collegelördag vecka 3

12

Den här lördagen börjar härligt med en match mellan Hawai’i och Army. Armys springspel och tuffa försvar väntas knäcka Hawai’is passningsspel anfört av supertalangen Cole McDonald (som dock är från Californien). Matchen får absolut inte missas, nu har Rainbow Warriors skrällt två gånger på raken och det är inte omöjligt att man gör det igen.

2.30

Notre Dame tar emot Vanderbilt och det lär bli en rejäl överkörning. Goda möjligheter att få se många nya ansikten i Fighting Irish.

3.30

LSU at Auburn. Auburn är stora favoriter, men LSU är inte så pjåkiga. Bra match.

4.15

Houston at Texas Tech i vad som på svenska skulle kallas länsderby. Det kommer gå undan i den här matchen och vi är glada över att vi inte sköter scoreboarden. Houston är favoriter -2 efter att ha öppnat +3

7

Alabama at Ole Miss. Bama är alltid Bama och Crimson Tide tar hem det här lätt. Vi kommer se två QBs från Hawaii starta matchen. Tua Tagovailoa mot  Jordan Ta’amu blir en extra intressant ingrediens och Bama får hoppas på tips från Tagovailoa om hur man ska stoppa Ole Miss potenta luftanfall. Offensiven är Ole Miss styrka och man gör många yards varje match. Ole Miss har inget försvar att tala om och Bama kommer kunna välja om man vill springa in med bollen eller om Tagovailoa ska kasta den.

8

USC at Texas. Den här matchen ser Longhorns som favoriter, men vi tycker att det är spännande att se hur Longshorns lyckas förlora.

Ohio State at TCU. Texas Christian är alls inte dåliga, men Ohio State har sett megabra ut i år och vi som trodde att man skulle vara knäckta av skandalen. Bra match.