Monster Matchups

I det stora flödet av Collegematcher kan man behöva lite hjälp med att sovra bland alla godbitar. Här är våra förslag till matcher som skall ses.

1 september
Washington at Auburn. Två lag med slutspelsambitioner möts redan vecka 1 och Auburn är knappa favoriter. Det lär bli en tät match där Washington prioriterar defensiven.

Michigan at Notre Dame. Två lag med höga ambitioner som inte fått till det sista året. Nu är det upp till bevis redan i inledningen.

8 september
Penn State at Pitt. Ett in state rivalry mellan två finskolor där en är ”finare” än den andra. Det lär inte bli jämnt, men roligt.

Youngstown State at West Virginia. Det här blir en match för alla poängälskare. West Virginia kommer kunna göra vad man vill med Youngstown State i år och lita på att förra mötets 38-21 till Mountaineers kommer ryka all världens väg.

15 september
Alabama at Ole Miss. Ole Miss är underskattade och bortglömda efter alla skandaler. Laget kommer inte vinna här, men man kommer hota Bama i luften och det här lär ge en fingervisning om hur man skall försöka välta megafavoriten Alabama.

22 september
Clemson at Georgia Tech. Clemson har allt att förlora, inget att vinna och Tech kommer spela sin option till fulländning och det gäller för Tigers försvar att man så här tidigt är med i matchen.
TCU at Texas. Horned Frogs mot Texas är lite som Finland mot Sverige. Det spelar ingen roll hur det går i stort för Horned Frogs bara man slår Longhorns. Har du kvar semester så gör resan till den här matchen.

29 september
Ohio State Buckeys at Penn State Nittany Lions. Två lag med ambitioner som har vissa frågetecken. Hur bra är Buckeyes efter Meyerskandalen? Hur bra är Nittany Lions utan Barkley?

6 oktober
Oklahoma at Texas. Sooners mot Longhorns är alltid en klassiker och hemmaplansfördelen kanske kan hjälpa Longhorns till stordåd under Tom Herman.

13 oktober
Michigan State at Penn State kommer bli en goding. Spartans är en av våra sleepers i år och har ett massivt anfall. Nittany Lions har hemmaplan och kommer passa betydligt mer än man gjorde med Barkley i laget. Det blir en spännande matchup på Penn States jättestadion.

Washington at Oregon. Det här kan bli mycket jämnare än många tror. Ducks är på väg uppåt och även om Washington Huskies lär vara stora favoriter så är det här en match att se fram emot. Båda har bra QBs och även om Browning i Huskies anses bäst just nu så säger många bedömare att Justin Herbert i Oregon har en högre uppsida.

20 oktober
Michigan at Michigan State. Spartans har offensiven och Wolverines defensiven enligt fördomarna inför säsongen. Vi gillar Spartans och köper inte riktigt att Wolverines skall vara bra i år för att man är så desperata att leverera. Harbaugh är redan efter schemat och det här kan bli spiken i kistan.

27 oktober
Clemson at Florida State är nästan alltid årets match i ACC och även om vi tror att det är klasskillnad i år så blir det inte en walk in the park för Tigers. Pre Game Cermony får alltid högsta betyg när det gäller Seminoles.

Georgia at Florida. Dawgs är favoriter, men Florida kan överraska och det handlar lite om herraväldet i SEC East.

3 november
Stanford at Washington. Nu kommer PAC 12 att avgöras. Stanford kommer springa och springa och hur länge orkar Washingtons strålande försvar hålla emot?

10 november
Auburn at Georgia. Det här kan bli hur jämnt som helst. Båda lagen borde gått riktigt bra fram till det här mötet som kommer bli mycket sevärt.

17 november
Cincinnati at UCF. Ifjol kanske du inte hann med att se UCF, det är ju knappast prime time. Den här omgången har laget inte mycket konkurrens och i en svag omgång kan det här vara matchen att se.

23 november
Oklahoma at West Virginia är kanske inte normalt en match att highlighta, men vi tror stenhårt på Mountaineers i år och den här matchen kan ha stor betydelse om bara Will Grier har levererat vad han lovar fram till den här matchen.

24 november
Michigan at Ohio State är ett av de största rivalrys vi har i Collegefotbollen i modern tid. Ohio State Buckeyes har dominerat den här matchen på slutet, men Wolverines måste bara vinna i år om inte Jim Harbaugh ska få sparken och tappa sin gloria.

Auburn at Alabama. Vilken match! Inte många har lyckats mot Alabama Crimson Tide de senaste åren, men Auburn Tigers har åtminstone haft en del framgångar. Den som vinner den här matchen är typ garanterad att nå slutspel.

8 december
Army at Navy. En hel nation väntar varje år på den här matchen som vi skrivit om här och här.
Ett av de äldsta rivalrys som finns och vi ropar för full hals, Go Navy, beat Army!