Om du inte har kollat på golf tidigare så är det idag du ska göra det

Idag drar the greatest show on grass igång. Det är golf som du inte har sett det förut. Hål 16 på banan som är ett par 3 hål är en upplevelse. Läktare är byggda runt om hela hålet och ölen flödar på det sättet som det nästan bara kan göra i USA. Det är fest hela veckan lång, men framförallt till helgen. Att det ska vara tyst på en golfbanan gäller inte riktigt här. Spelare som missar greenen på utslaget blir utbuade och de som hamnar nära flaggan får stående ovationer. Ja det är bara att kolla och se om ni känner igen sporten.

Vi tror på Robbie Fowler i helgen. Han missade cuten i förra veckans tävling på Torrey Pines, men det är en bana som han inte är riktigt i fas med. Däremot så älskar han Phoenix Open och vi tror att har en bra chans. En annan att hålla ögonen på är den dubbla regerande mästaren Matsuyama som vann både 2016 och 2017. De går passande nog i samma boll och slår ut 15:47 svensk tid idag.

Världstvåan Jon Rahm har gått på Arizona State University och trivs naturligtvis också i Phoenix. Han spelar idag med Phil Mickelson, tee time 15:56.

Svenskar i tävlingen är Jonas Blixt som går ut klockan 16:23 och förra veckans succéman Alex Norén som har tee time 20:20.

Nämnde vi att det på lördag förväntas uppemot 250.000 besökare till Scottsdale för att kolla på Waste Management Phoenix Open och vi önskar att vi var en av dem, men vi får sätta igång partyt hemma i soffan istället. Vi lovar det smittar av sig!