Bara 20 kvar nu

Att det bara är 20 matcher kvar betyder att baseballen är inne på upploppet. Tyvärr är det inte mycket spänning kvar. Vi har ett Yankees som går mot 105 segrar och både Twins och Astros är klara seriesegrare. I National League dominerar Dodgers med en liknande överlägsenhet som The Evil Empire visar i American League. Braves är också klara och den gnutta spänning som finns är om Cubs kan nå Cardinals. Vi såg Nationals mot Cubs nyss och kan inte tro att det finns en chans överhuvudtaget.

Vad gäller Wild Cards är det en kamp mellan Rays, A’s och Indians i AL. Inga andra kan komma i närheten. I NL är Nats i princip klara. Sedan står det mellan Cubs, Phillies, Dbacks, Brewers och Mets. Här är det fördel Cubs.

Med tanke på att Stanton är på väg tillbaka säger vi att det är fördel Yankees i år. Deras pitching är inte bra, men offensiven slår hål på det mesta. Astros är lite tråkigare, men också bättre i defensiven. Vi tycker att Braves är för ojämna i National League. Dodgers är mycket bättre. Det är klasskillnad helt enkelt. Faktum är att Nats är näst bäst. Laget har en härlig offensiv och spelar med en ungdomlig glädje. Tyvärr har man bara två starters och det räcker inte.