Långsinta förlorare

En som sjönk i akting rejält ikväll är Hunter Strickland i Giants. Inte not med att Strickland är klart sämre i år (WHIP upp 30 procent jämfört med tidigare) han är en usel förlorare också. För tre år sedan släppte Strickland två Home Runs till Harper i en serie och han blev uppenbart så förbannad på det att han i tre år gått och ruvat på sin hämnd. Tydligen tyckte Strickland att Harper hade stirrat på honom under den andra homern.

Nu när Strickland fick chansen (Nats leder 3-0 trots att ha haft en kvällsmatch på hemmaplan kvällen innan och det här är en dagmatch) så kastar han sitt hårdaste kast rätt på Harper. Buster Posey försöker inte rädda Strickland genom att fejka en location nära Harper och inte heller stoppar han Harper när denne pekar med sitt slagträ på Strickland och sedan springer rätt emot honom för att slåss. Benches clear och båda blir utvisade.

Felen Strickland gör är många. Ett, det har gått alldeles för lång tid för hämnd. Två, man hämnas inte bra hitters utan andra fula plays.

Förloraren här är Harper som kommer att bli avstängd och han är en stjärna medan Strickland är en reliever i mängden som dessutom inte slår. Det betyder att Nats inte kan kasta på honom vilket hade varit det naturliga här. Istället lär man försöka avgöra vem som är bäste slagman i Giants och kasta en boll på denne om man nu hittar en bra, Giants har varit helt odugliga offensivt i år och är kanske den största besvikelsen i all baseball i år.

Lite livade det ju upp iallafall.

Videon börjar med att visa Harpers home runs på Strickland och sedan bråket. Visst önskar man att han hade kastat hjälmen på Strickland istället!

Tom Wilson, slagskämpen i Washington Capitals kommenterar på Twitter