Block party i Atlanta ger 2-0 i matcher till Hawks

Boston verkade ha tappat spelet någonstans på vägen från hotellet. För det blev aldrig någon match mellan Atlanta Hawks och Boston Celtics. Boston gjorde den sämsta start man kan tänka sig. Man lyckades bara göra 7 poäng i första quartern och därmed var matchen över. Atlanta hade som mest en ledning med 24-3 i första quartern och vann till slut med 89-72.

Bradley som var borta på grund av den skada som han ådrog sig i första matchen saknades uppenbarligen för Celtics. Forwarden Jae Crowder var iskall, satte bara 1 av 13 försök. Jonas Jerebko hade bästa statistiken av alla spelarna i Boston. Under hans 20 minuter var han +8, satte 50% av skotten (3 av 6) och tog 5 rebounds.

Korvmannen (Kyle Korver) i Hawks var bedrövlig i första matchen och missade allt, var 1 av 10 totalt och 0 av 7 bakom trepoängslinjen, satte 5 av 7 treor för Atlanta i nattens match. Tänk vilken skillnad två dagar kan göra! Det var ett riktigt block party i Atlanta som satte nytt blockrekord med 15. Verkar dock inte imponera på rapparen och mångsysslaren Bow Wow