Galet i North Carolina

Det är alltid hett när North Carolina och Duke möts. Det är inte långt mellan universiteten och vi har skrivit om rivaliteten tidigare och tidigare. Det är alltid en höjdare att se de här begåvade basketprogrammen och det är ingen överdrift att säga att det är ett av de hetaste Derbyn man kan se.

I år blir det inte sämre av att Duke har en spelare som Zion Williamson som megastjärna i ett fantastiskt lag. Zion anses allmänt vara en ny LeBron James och ett lock att gå först i draften.

Matchen spelas i Cameron Indoor Stadium, Durham, hemmaplan för Duke Blue Devils och biljetterna är slutsålda. Du kan dock riffa in biljetter på andrahandsmarknaden för runt 30 lax! De bra biljetterna går för 6000 dollar! Sökningen nedan är sorterad på ”cheapest”

Screenshot från Stubhub

Uppkast klockan nio imorgon. Duke är favoriter att vinna med nio poäng. Du kan hitta 9.5 till och med och vi kommer lira en teaser på Tar Heels plus 14.5 poäng under 172 poäng. Visst blir det high scoring, men 172? En eventuell spelvinst lär dock inte ta oss jättenära biljetter till nästa års möte i Durham.