Händer det något i NBA?

March Madness pausar i några dagar och det finns mer tid över till NBA. Warriors hos Thunder stod på programmet och även om Warriors var överlägsna var det heta känslor på planen.


Idioten Draymond Green var förstås inblandad, kan han bara inte sluta snart så vi slipper se honom?
första halvlek avslutas ganska makalöst efter det bråket och uppkast

Wizards var uppe hos de irländska dvärgarna och fick storstryk på planen (102-110) . Storstryk? Ja det var mycket värre än så ett underläge med 22 poöng hämtades ”nästan” in. Lagen ogillar verkligen varandra och även en nykomling som Brandon Jennings verkar ha blivit triggad. Celtics var överlägsna under korgen och hade typ 20 offensiva rebounds

Wizards har ingen jätteform för tillfället (8 av 35 bakom arcen) och Celtics verkar ur sin svacka och är i och med segern nu tre W före Wizards i kampen om andraseeden i Öst. Bucks, Piston, Heat och Bulls gör upp om de två sistaplatserna i slutspelet. Fördel Heat och Bucks säger vi, de här lagen har gått riktigt bra på slutet och känns lite vassare.

I Väst är det Trail Blazers som slåss mot Nuggets och kanske Mavs om den sista slutsspelsplatsen. I övrigt ser ordningen i Väst helt klar ut vilket förstås är tråkigt med tolv matcher kvar. Pelicans är det mest sorgliga laget. Man satsade stenhårt mot slutspel men Boogie Cousins har inte klickat med laget än och det ser mycket svårt ut särskilt med tanke på att Trail Blazers spelar så bra.

Sixers var mycket nära tredje raka segern, nu mot Magic. Det stod 98-98 vid full tid och hade inte Okafor varit skadad hade det nog blivit en enkel seger för Sixers. 109-112 blev det till slut.
Svensken Jimmy Ström var på plats i Orlando och hittade en plats högst upp i taket.

Där uppifrån var det nog svårt att se den här