Pengarna flödade in för Houston som vann över Golden State

Vi tvivlade stort på Vegas Linemakers, oddssättarna som höll Warriors -5,5 längre, men sedan tvingades sänka till -3,5 vid matchstart! I första halvlek var Rockets klart bättre och framförallt Currys ersättare Shaun Livingston sprang omkring som en yr höna samtidigt som Rocket fick ta mängder av rena skott helt utan att bli utmanade. 55-48 stod det i halvlek och nu började man ana oråd. Green som är så hyllad hade fyra turnovers och tre pång en bit inne i tredje quartern och det var uppenbart att Rockets ville ha en seger och att Warriors är ett one man team, hur ofta än alla expertkommentatorer säger motsatsen.

Bogut är långsam, Thompson instabil i skyttet, Green kan gå bort sig helt vissa matcher och så vidare. Sanningen är nog att Curry leder laget genom sitt exempel. Han gör alla bättre.

Bäste poängplockare för Warriors var faktiskt länge Speights från bänken. Efter nio spelade minuter hade han 14 poäng, Thompson hade då 13 efter spelade 26 och Livingston 8 efter spelade 20.

Houston har precis haft en galen översvämmning efter att över 1000 miljarder liter regn träffade området med flera döda som följd. Det har varit lite av en hopplös vecka för Houston, men nu skulle man få något att glädjas åt, eller? Efter tredje stod det 78-72, men i fjärde kollapsade Rockets offensiv och Warriors var snart uppe i 80-81 samtidigt som båda lagen sköt uselt.Warriors visade att många spelare har en väldigt låg lägstanivå, framförallt så hyllade Green och Thompson. Livingston gjorde faktiskt sitt bästa, han är inte bättre än så här, men Thompson och Green kan mycket bättre, men kan dom nå upp till toppnivåer utan Curry?

En sista kraftansträngning av Warriors gjorde matchen till en en point game med två och en halv minut kvar. Thompson fick chans på chans, men bakom arcen var han 0 av 6. Med strax över minuten kvar gick man upp i ledning, mycket beroende på att Rockets inte gjorde det dom skulle.

41 sekunder kvar och Rockets i ledning 95-94 och Kerr tar time out.Thompson missar en ny trea och slutar 0/7. Med 14 sekunder kvar har Rockets bollen, Warriors får den mirakulöst och sätter den för 96-95 varpå Harden springer upp med den och skjuter för 97-96 med 2.7 sekunder kvar! Då tappar Green ut bollen klantigt och segern går till Rockets!

Vad spelas i högtalarna vid segern? Prince förstås!