Ny seger för Lakers imponerade både på Ovie och Nole

Att Los Angeles är the place to be är väl rätt allmänt känt. Det är inte längre misslyckade skådisar som söker sig till staden utan det verkar sannerligen ha tagit över som svenskarnas nya älsklingsstad i USA. New York med alla sina ogenuina turistfällor har börjat få kapitulera från sin plats som herre på täppan. Klimatet är onekligen så fantastiskt mycket bättre i LA och visst sitter man hellre och köar i en bil än trängs i en gammal nedgången tunnelbanevagn. Även om man vill köa längst i en bil i USA, så visar ny statistik att man ska hålla sig hemma hos oss i Washington D.C area.

Det är något som Alex Ovechkin normalt gör men nu är han i LA för att möta LA Kings ikväll och Novak Djokovic tog ett stopp i LA innan han drar ut till Palm Springs och spelar Indian Wells turneringen som börjar till slutet av veckan för de rankade spelarna. Under en ledig kväll så passade båda storstjärnorna alltså på att gå på LA Lakers mot Orlando Magic. Storstjärnorna flockades nog inte till Staples Center för att få se intrigen mellan South East Divisions sämsta lag Orlando Magic och Western Conference sämsta lag Los Angeles Lakers. Det var nog snarare chansen att en sista gång få se legendaren Kobe Bryant spela som lockade storstjärnorna. Det blev dessvärre inte så, då Kobe Bryant satt på bänken på grund av skada. Det blev ett ställe ett möte off-court för trion.

Lakers tog sin andra raka seger och som vid segern mot Golden State Warriors i söndags så var det ynglingarna D’Angelo Russell och Jordan Clarkson som låg bakom segern. Orlando Magic avfärdades med totalt 107-98. Med uppboastat självförtroende så såg det riktigt bra ut för Lakers. Lakers säkrade framförallt segern genom ett ryck i tredje quartern och vann den totalt med 39-26.