PG13 mot LBJ

Celtics fortsätter pusha på och gjorde inga misstag mot Knicks. Cavs har ju dålig form och mötte ett Pacers som slåss för en slutsspelsplats vilket märktes. Det var kul redan från början.

En fyrapoängare?


Cavs ledde klart i halvlek, men Pacers hittade flytet i fjärde quartern och gick ikapp. Med en minut kvar ledde man 104-102 efter 27-19 i q4. Cavs kvitterar och nu missar Tristan Thompson två frikast och Paul George tar bollen med 25 sekunder kvar. Snacka om perfekt läge! Myles Turner missar dock och det blir OT. I OT har Pacers åter allt i sina egna händer efter några snygga spel av George. Man leder 113-111 och har bollen med 30 sekunder kvar. Med 16 sekunder kvar missar George och nu sätter JR Smith en trea med bara några få sekunder kvar och man tror det är över.


Så glad blev han alltså efter detta.


Avslutningen är nu helt sjuk. Det är alltså 2.8 sekunder kvar på klockan. Pacers tar en timeout och lyckas med att bli foulade med 2.1 sekunder kvar! En gratisseger kanske du tänker nu, men George missar sitt första FT men sätter den andra för OT2! Den andra OTn blir en riktig kraftmätning mellan LeBron och George och George gör i princip allt själv och sätter 13 poäng! Tyvärr passar han till Miles som missar en trea med 16 sekunder kvar och ledningen är sex för Cavs efter straffa och det blir tillslut 130-135 till Cavs, eller till LeBron kanske vi ska säga även om JR Smith glänste till lite.

Bulls vill till slutspel också.


Att Heat förlorade hemma mot Nuggets hjälpte Bulls rejält i streckstriden och med fem matcher kvar känns det nästan säkert. Bulls har nu tagit fyra raka.

Russ hade säsongens 40de triple double! Ändå klar förlust mot Hornets trots hemmaplan.

Till sist vill vi bjuda på den här godbiten från Steph Curry. Snacka om att lura upp The Polish Hammer på läktaren.