Spurs far spo

Rubriken sattes innan jag orkade byta till svenskt tangentbord och ungefär samtidigt som jag gjorde det hade Trail Blazers sin andra raka turnover på 30 sekunder och ledningen var helt plötsligt bara två poäng. En frustrerad Pop sa bara ”we must get better” inför fjärde quartern och visst tog laget tag i det ett tag, gick ikapp Portland, men släppte sedan iväg dom igen. Det här var Lillards match rakt igenom (36 poäng) och när man ser honom och McCullum spela förstår man inte att laget håller på att missa slutspel.


Leonard gjorde 34 poäng, men han är inte spektakulär och absolut ingen MVP enligt oss. Vi säger inte att han är överskattad, men att jämföra med Russ eller LeBron låter sig bara inte göras när det gäller Leonard. Vid seger hade Spurs gått upp till 53-14 och legat lika med Warriors nu blev det istället Trail Blazers som kröp lite närmare Nuggets.

Straffarna från Ginobili på slutet var komiska. Han missar den han måste sätta och sedan när han måste missa smashar han den i boarden och i! Hoppas hitta ett klipp på det sen.

Wizards var riktigt dåliga hemma mot Mavs, kom nästan igen på slutet, men det är ett problem när man så ofta låter motståndarna gå ifrån och man får jaga.

Lakers fortsätter att tanka och det är riktigt roligt att se hur ingen försöker och hur coachen tar mängder av felbeslut. Clarkson var 7 av 19 från golvet 1 av 6 från bakom arcen vilket var mycket bättre än Young som var 0 av 9 varav 7 från bakom arcen.

Följetången Boogie and Brow fortsätter på sitt tragiska spår. 19 respektive 27 poäng blev det och det här funkar inte. Lägg till nya foulrekord från Boogie…

Clippers mötte Ante, och det är aldrig lätt

Blir kul att se vem som vann när jag vaknar imorgon.