Blir det en extra mandel för Brady efter Super Bowl?

Tom Brady är inte bara känd för att pussa sin son på munnen på ett lätt awkward vis. Ja ni kommer väl ihåg rabalderna från förra året. Om inte annat så skrev vi en usel artikel om det här och videobevis nedan.

https://twitter.com/LacesOutShow/status/959175568326619137

Han är också känd för att göra många konstigheter för att bibehålla sin ungdomliga fräschör. Den genomsnittliga åldern på en NFL spelare är 25 år och karriären är vanligtvis över på 3 år. Brady är inne på sitt 18.e år som NFL-spelare och fyller 42 senare i år. Ja vi vet att snittåldern och tiden som aktiv inte riktigt stämmer för Quarterbacks, men det är statistik och vi vet alla att statistik är den enda sanningen.

I år är inte mirakelmedlet att pussa sin unga son för att smittas av den ungdomliga fräschören som är snackisen. Det har istället blivit mer fokus på Tom Bradys diet, även om hans bok på temat kom redan 2017 (The TB12 Method). Det finns de som har testat och som intygar heligt att de aldrig kommer att vara törstiga mer i hela sina liv. Kanske inte så konstigt då man ska häva i sig drygt 7 liter vätska om dagen. Ja för att sätta det i relation så för det sig om 37 glas vatten. Maten då, Ja ta en koll på det här inslaget från Good Morning America så får du lite koll.

https://youtu.be/elbk6BFGZtU

Det är 80% grönsaker i kombination med bönor och lite råris som han ibland kan kosta på sig. Det är dock inte alla grönsaker som konsumeras tomater, aubergine, paprikor och champinjoner dissas. Allt som är vitt är dessutom totalt förbjudet. Alltså mjölkprodukter, socker, vitt mjöl, vanligt salt, bröd, pasta, alkohol är strikt förbjudet hemma hos Tom och Gisele. Saltet som används, det är finaste sorten från Himalaya – ni vet den rosa varianten.

Så vem är sugen på att ta sig an superdieten?