Captain Kirk sköt ner Eagles

Att som vi tro på ett lite tightare skyttegravskrig mellan rivalerna Redskins och Eagles var helt fel. Nerverna låg utanpå kroppen hos såväl publik som spelare och det var Eagles som satte av i en rasande fart. Den första driven tog 2:52 för 6 plays, 80 yards och 1 TD. Phillies no huddle offense var verkligen toppat från start!

 

RedskinsPhiladelphia Eagles

              38          –             24 

 

Redskins gav dock verkligen inte upp fast det såg oroligt ut efter att man direkt gick 0-3 och fick punta. Nu hade Redskins D vaknat och man började komma åt Eagles och Bradford. Efter att ha fått tillbaka bollen satte Cousins en snygg passning till Reed för en TD, men Hopkins missar XP. Eagles är fortfarande lite skakade, kommer ingenstans och nu är det återigen Reed som får passen för en TD och nu missar inte Hopkins.

Lägg till lite bråk med DeSean Jackson, en intentional grounding från Bradford och ett öronbedövande oljud så fort Redskins hade possession. Den första quartern var bra!

Andra inleds i ett högt tempo. Redskins har tur efter att Dunbar missar markeringen på Ertz som löper helt fri längs sidlinjen. Kastet från Bradford är för högt och det blir inget av situationen. Philadephia får till ett Field Goal med sex minuter kvar av andra och sätter hård press på Cousins och det är en ny 0-3 till en punt och nu vädrar hemmapubliken morgonluft. Dom sätter andan i halsen omgående då Redskins tvingar fram en fumble och tar över bollen. Vid two minute warning har Redskins bollen på Eagles 10 yard, det är 1st and goal. Här får Gruden hjärnsläpp och man kastar bollen två gånger istället för att springa och låta klockan gå. Den tredje passen missar också och man får ett Field Goal med 1:43 kvar och alla time-outs kvar för Eagles. Bradford flyttar kedjorna en gång, men blir sackad av Preston Smith och luften går ur driven. Det är 29 sekunder kvar, Cousins hittar DeSean Jackson för 22 yards och sen hittar han Garcon för 25 yards och dom är i Field Goal range. Man jobbar för en TD och kommer nära, det är sex sekunder kvar och Eagles slår bort bollen för en delay of game. Cousins ska bara spika bollen, men får ett HJÄRNSLÄPP modell större och knäar ner halvleken slut och noll poäng!

Alltså, missad Xtrapoäng och missat field goal för Redskins som uppenbarligen har mycket av det struliga Redskins kvar i sig, men ändå ledde i halvlek. Vilken katastrof från coach och QB, nästa gång är det bättre att ta field goalet tidigare och inte riskera bollen eller ett knät från Cousins.

Tredje börjar med en riktig flaggfest och irriterade spelare och coacher. Eagles skyndar på, men lyckas inte riktigt och Redskins tar tid på sig och lyckas hålla sina drives längre. Cousins mixar in några längre mot främst DeSean Jackson, men lyckas inte riktigt. Till sist kommer man så nära att Chris Thompson kan fånga bollen för en TD på 12 yards. Nu har Cousins 3 TD mot Bradfords 0. Strax XP ser man DeSean Jackson gå mot omklädningsrummet. Eagles ökar nu farten ytterligare och flyttar kedjorna blixsnabbt ner till Washingtons 11 och man är snart 3rd and goal. Nu springer DeMarco Murray lätt in med bollen och man har använt blott 2 minuter av klockan.

Nu kommer DeSean Jackson tillbaka vilket är ett måste då Garcon håller på att plåstras om. Redskins kommer ändå ingenstans och får punta. Nu schabblar Bradford tre plays på raken och olycksaligt nog fumblar DeMarco Murray bort bollen som plockas upp av DeAngelo Hall som springer in med en TD. 30-17 till Redskins!

En lång drive från tredje quartern fortsätter in i fjärde och efter en drive på 7:39 så sätter Cousins en ny TD, den här gången hos Garcon.  I det här flytet sätter man en tvåa till Crowder. Cousins har nu 365 yards av Redskins totalt 412 och 4 st kastade TD.  Eagles har nu strax under nio minuter på sig, men det börjar sakta gå upp för dom att man inte duger just nu. Med 4:34 kvar reducerar man till 38-23. Man försöker vidare, men lyckas inte och Cousins har ju övat på att knäa och gör det utmärkt

Ändå gör Bradford bra ifrån sig yardmässigt. Visst, mot slutet släppte Washington frivilligt ifrån sig lätta yards och lät klockan göra jobbet, men ändå är 380 yards en kanonprestation. Visst bara 1 TD räcker inte när slutspelet står på spel . Kom ihåg att det regnade också, så att det här skulle bli en passningsfest var inte den första gissningen. Bradford träffar 37 av 56 för 1 TD medan Cousins gör 31 av 46 för 365 yards. Bäst annars i Skins är Jordan Reed som fångar 9 för 129 yards och 2 TD.

Philadelphia kan iallafall glädja sig över att Sixers slog Suns ikväll och nu är 2-30 på säsongen.