Edelman till Hall Of Fame?

Under och efter slutspelet har det varit en hel del usla takes kring Patriots. Patriots trollade fram en underdog mentalitet trots att man var favoriter i matchen. Det skrev vi om här i en inför artikel om SB 53. Den i våra tycken överlägset sämsta taken kommer i det här klippet. Se inte hela, men runt 2.05 börjar det på riktigt.

Att Edelman är en mycket nyttig slot reciever är det ingen som säger någonting om. Men bättre än OBJ? Mer värdefull än Brown? Det är bara skrattretande. Titta på de som spelar när Edelman är avstängd för doping eller är skadad. Eller innan han kom. Alla slot recievers i Patriots har bra stats. Inte bländande, men bra. Det beror på systemet.

Edelman är värd all respekt. Han var en dussinlirare som inte ens fick stipendie till College. Han fick gå via andra rangens college för att bevisa sig innan han kom till Kent State för att spela QB. Han draftades, precis som Brady, sent i sjunde rundan. Kommentarerna från då säger att han aldrig kommer nå NFL. Det gör Edelman som är en de största kämparna i sporten och bevisligen är beredd att gå hur långt som helst för att fortsätta platsa i NFL. Han vågar vara punt returner trots all skaderisk. Det är han värd allt beröm för. Han har nu Super Bowl ringar som bevisar hans värde. Men Hall of Fame?

Skulle en spelare som Edelman, en slot reciever som aldrig nått Pro-Bowl vara aktuell för Hall of Fame kan man sätta in alla spelare i Patriots där. Samtidigt blir helt plötsligt ett hundratal recievers aktuella. Det är ett tröttsamt skämt, alla dessa hot takes, men visst, ibland gör vi oss också skyldiga.

Edelmans Sverige-koppling är ju också något att lyfta fram. Han har barn med modellen Ella Rose från Malmö efter en fling. Det tog dock ett tag innan Edelman tog på sig faderskapet och nej de är inte längre något par om de någonsin har varit det.

Instagram