Gurley-mysteriet under Super Bowl

NFL’s högst betalda running back Todd Gurley fick lika många chanser att springa med bollen under första halvlek som det fanns personer som tyckte om Maroon 5 ’s half time show. Under första halvlek blev det totalt tre carries för 10 yards. Totalt blev det 10 försök och totalt 35 yards. Hela världen undrar vad som pågår.

Inför matchen så intygade LA Rams coach Sean McVay att Gurley mår bra och kommer spela en stor roll i Rams game plan inför matchen. Av det såg vi intet. Frågorna om Gurley har florerat sedan han under slutspelet har fått väldigt lite speltid sedan han var borta de två sista matcherna under grundserien på grund av knäproblem.

Istället så var det C.J Anderson som fick huvudförtroendet. Anderson plockades upp av Rams i december, efter att han ratats av såväl Panthers och Raiders under årets säsong. Anderson är dock inte främmande för att spela Super Bowl då han under många år var framgångsrik running back för Denver Broncos.

Även efter matchen intygar Gurley att han inte var fysiskt hindrad på något sätt. Statistiken visar även efter matchen att han var den spelare som sprang snabbast av alla då han fick chansen (31.6 km/h). Detta borde indikera det han själv säger att han är i bra fysisk form.

Så där har ni ploten till saken som kommer att diskuteras och ältas till förbannelse de närmaste dagarna. Om inte Todd Gurley är skadad varför fick han inte spela?!?