Hur bra kan Browns bli?

Hundarna i Cleveland har missat slutspelet inte bara en gång utan 16 gånger på raken. Fansen har varit grymt medvetna om det.

De senaste åren har man haft så bra draft picks att man börjat närma sig att bli aktuella. Fjolårets val av Baker Mayfield visade sig vara helt rätt trots alla frågetecken kring Mayfield. Baker var för kort, flydde från sin pocket för ofta, dålig personlighet som bara handlade om fame. Det mesta rätades ut under en säsong där Mayfield visade sig klara av omställningen till NFL väldigt bra. Han har en snabb release, ett bra spelsinne, och en förmåga att extend plays.

Nu har Baker Mayfield ett vapen.

Visst älskar vi Jabril Peppers, fantastisk i College och underskattad i NFL trots att han bevisat sig. Peppers fick gå från Browns tillsammans med en förstarunda och en tredjerunda i draften. I utbyte mot Odell Beckham Jr. Affären är helt galen. Giants verkar gå in i en ultralång rebuild och Browns går uppenbarligen för segrar nu. Med det lag som Browns har och det nya vapnet i form av OBJ måste man säga att Browns är en direkt contender.

Browns kommer inte förlora sin division, det står nästan klart, och sen finns det väl inget hot mot en plats i Super Bowl förutom Patriots? Steelers har helt klart blivit försämrade. Bengals är inte aktuella. Ravens har en QB som är den mest lättlästa i världen och inte kan kasta bollen. Seriesegern känns gjuten för Browns, hur många yards kan inte Hunt göra?

New Yorkers är sjukt missnöjda just nu. Synd…