Lördagsmatcherna i NFL – facit

Vi fick se två olika sidor av Texans och Deshaun Watson. En första halvlek när man inte kunde något. En andra halvlek där spelboken slängdes åt sidan och Watson sprang och kastade. Segern för Texans var väl inte helt rättvis, Bills hade fler first downs, fler rushing yards och fler passing yards. Man sackade Watson sju gånger!

Watson var lysande i sitt passningsspel när han väl passade. Gick 20 av 25 för 247 yards en TD och inte en enda INT. Field Goalet i OT som avgjorde nagelbitaren kom efter att Bills anfall varit trött i OT och dessutom dragit på sig för många flaggor.

Den andra matchen blev än bättre spänningsmässigt. Ställningskriget när det stod 14-13 till Titans var magiskt och när man fick se Titans maska iväg tid på det sätt som New England brukar göra applåderade publiken. De som tror att Brady inte kommer att pensionera sig pga sin kastade pick i slutskedet tror fel. Det har inget med saken och göra och kommer inte definiera TB12s karriär.

Det spektakulära med matchen var att Patriots (läs Bill Belichick) inte lyckades stoppa Henry. Han fick springa över 200 yards och det var med facit i hand en stor missräkning att inte spendera mer resurser mot Henry och istället tvinga Tannehill att bevisa sin storhet i luften. Det kanske han hade kunnat göra, men nu behövde han bara kasta 15 kast (endast åtta hittade rätt adress).