MNF – vecka 3

Vi hade en riktigt bra måndag förra veckan när vi satte de tre rekarna. Jets var precis så tandlösa som vi trodde och gjorde bara 3 poäng. Nu är det dags för Bears at Redskins och är det något lag vi kan är det ju vårt Skins.

Att Skins alltid underpresterar när man är på national television är ett faktum. Förväntningarna är mycket låga på laget som underpresterat defensivt. Man måste dock säga att offensivet överträffat våra förväntningar. Case Keenum kastar normalt många fler picks än han gjort hittills och han ser stabil ut i passningsspelet. I takt med att lagen lär sig att man inte hotar alls på marken blir det dock svårare och svårare att lyckas med en pass only taktik. Att det kommer regna poäng mot Bears starka Defense är knappast troligt.

I Bears har Trubisky börjat bedrövligt och ser faktiskt helt obegåvad ut. Laget har producerat en TD på två veckor, men det lär bli fler mot Redskins. Det är här matchen kommer avgöras. De usla försvaret i Redskins mot det usla anfallet i Bears. En av enheterna kommer att kunna stärka sitt självförtroende genom att kliva fram nu när man har möjligheten. Vi tror att det blir Redskins defensiv som kliver fram ikväll och därmed är underspelet gjutet.

Vi rekommenderar 110 dollar på Under 41 för att vinna 100.