NFL vecka 4

Som vanligt vet vi mer om lagen i vecka 4 än i vecka 1. Dock finns det nu fler skador att ta hänsyn till och vi har redan sett Eli Manning bänkas till förmån för framtiden och Daniel Jones.

När vi tittar på matcherna med en spelares öga hittar vi några godbitar. Ett totalt hjälplöst Redskins är i New York för att möta ett dåligt Giants. Daniel Jones spelar för att bevisa att han är något och man kommer att kasta mycket i Barkleys frånvaro. Skins har varit hyfsade offensivt, men genomusla bakåt och Josh Norman är helt klart NFLs mest överbetalde spelare. Vi spelar 110 dollar på att Giants täcker -3 för att vinna 100.

Lamar Jackson och Baltimore Ravens har spelat över förväntan i början av säsongen. Cleveland Browns har spelat sämre. Baker Mayfield är en katastrof och flyr pocket i vartenda spel. Tyvärr kan han inte gå tillbaka till College där han hör hemma. Vi spelar 110 dollar på att Ravens täcker -7 för att vinna 100.

Vikings at Bears blir kanske ingen publikfriande match. Trubisky är dålig, men man är okej på marken. Vikings är både hackat och malet. Bears på hemmaplan borde stå emot Kurt Cousins dåliga passar. Vi spelar 110 dollar på att Bears täcker -1 för att vinna 100.

I övrigt ser det jämnt ut och det är frestande att middla linjerna. Vi avstår dock den här veckan och sätter oss ner och njuter av den trettiogradiga värmen på östkusten.