Green Bay Packers @ Washington Redskins, You like that!

Tomtarnas eget Redskins ska möta ostmössorna från Green Bay och en av ligans formstarkaste QB, Kirk Cousins i Redskins möter en av de formsvagaste i Aaron Rodgers i Packers. Att tro innan säsongen att Redskins skulle göra fler yards än Packers hade delat ut över 100 gånger på toton. Ett skadefyllt Redskins har trots sina problem lyckats hålla i matcherna och vända en del till segrar, mycket tack vare Cousins agerande framåt. Man är 28.e rankade laget totalt i defensiven, 25.e totalt mot passpel och 26.e mot springspelet. Trots glappen i försvaret så är man ändå i slutspel

Green Bay Packers

RedskinsGreen Bay Packers @ Washington Redskins Starttid 22:40

Det finns ingen anledning att inte tro att Redskins kommer att göra sitt framåt och vi räknar kallt med minst 21 poäng från Captain Kirks händer. Dustin Hopkins sparkar in dom även från 54 yards så lägg till två FG och Redskins hamnar på 27 poäng. Frågan som återstår är förstås, hur många gör Packers? Rodgers kan kasta sjukt långt och rätt, det har vi sett många gånger och han är förstås superviktig här.

Vädermässigt har det regnat massor i huvudstaden, men just nu tre timmar innan match är det strålande sol och strax under 20 grader Celsius. Det ligger dock regn i luften och om det kommer blir passningsspelet sämre. Just nu ser det dock perfekt ut och vi tror att Redskins TE, Jordan Reed kommer att kunna skina precis som tidigare under säsongen, men som vi skrev tidigare, det är inte Redskins offense som kommer avgöra det här. Nej Redskins kommer göra sitt poängmässigt och sedan handlar det bara om hur bra Rodgers kommer att göra ifrån sig. Redskins kan vara svaga mot det längre passningsspelet och här kan det bli en riktig ”poängfest” om det vill sig illa för lagens defensive coordinators. Inget av lagen imponerar på marken och framförallt Lacy i Green Bay är överskattad medan ingen på allvar tycker att Alfred Morris är bra.

Vi tror att regnet håller sig borta och tror att det istället regnar in poäng i den här jämna matchen.

Vi spelar 150 kronor på över 46,5 poäng till oddset 1,91 i Vegas.