Skrällsöndag?

Det finns inte mycket tid att gå igenom och skriva ned våra analyser idag. Vi ska på den episka match-upen Jets at Skins och det är snart dags för avfärd till FedEx Field.

Kortfattat gillar vi några skrällar idag. Vi börjar med huvudmatchen, Skins är alltså favoriter mot Jets! Båda lagen är usla och Jets är bra på att stoppa rushen. Skins fansen hoppas på att hittills hopplöse Guice ska tillföra offensiven något i Haskins hemmadebut. Vi säger syn och spelar 110 dollar på en Teaser med Jets plus 9,5 Under 45,5 för att vinna 100 dollar. Det lär inte bli en poängfest mellan de två underpresterande lagen som båda dras med stora skadeproblem. Skins var än värre än väntat bakåt och matchen gick över 34-17

Nästa skrällbud är Dolphins som tar emot Bills. Bills är inte bra och Dolphins spelar just nu med en skön nyckfullhet. Man bryr sig mer om att visa sin förmåga än om laget segrar eller förlorar och det resulterar i ett antal bra kast framåt. Bills är rätt ofarliga framåt och då vi i en teaser får Fins plus 14 Under 48 känner vi oss rätt nöjda. 110 dollar för att vinna 100 som vanligt. Bills hade en bra dag och det blev 37-20.

Vad gäller Bucs tror vi att man kan slå överskattade Saints rätt ut. Vi tar dock spreaden på 5,5 poäng och satsar 110 dollar för att vinna 100. Jags med Foles är jämnbördiga med Colts och Brissett. Vi spelar Jags plus 2,5 för 110 dollar att vinna 100. Jags var chanslösa 13-33.

Både Falcons och Eagles är skrälldugliga också och står bra till Against The Spread.