Sunday Night Football – time to slay the dragon

Vi har ägnat lite tid åt våra andra ”day-jobs” och hobbies ett tag, men nu är vi tillbaka på heltid. Ikväll är ett skadedrabbat Patriots i Baltimore för att möta ett utvilat piggt Ravens med succémannan Lamar Jackson i spetsen.

Patriots försvar kommer äntligen ställas på prov. Ravens är ett bollhållande lag som inte slarvar bort sina possessions. Ravens snitt drive är nästan 30 sekunder längre än Patriots och det gör att det försvagade Patriots lär bli uttröttade till slut. Vi tycker att det ser ut som ett guldläge för skräll och spelar 110 dollar på Ravens plus 3 för att vinna 100. Till detta lägger vi till en teaser. 110 dollar på Ravens plus 10 under 52 för att vinna 100. Det finns en marginell risk för en shoot-out. Men matchbilden är att båda lagen tar sig försiktigt upp för banan istället för att kasta på chans.

Coachmässigt är det en enorm klasskillnad, vi tycker att Harbaugh tillhör bottenträsket då han sällan kan förändra sin gameplan under matcherna. Det är tvärtom BB’s styrka och det kan mycket väl vara så att han hittar nyckeln under den här matchen. Vi menar dock att det här är en matchup som grovt gynnar våra bröder i Baltimore som sällan behöver vara dogs på hemmaplan. Det låter rejält på M&T Bank Stadium när det är third down och vi är oftast där på söndagseftermiddagarna. Nu är det en kvällsmatch och fansen lär inte ha druckigt läsk under dagen. Het stämning och vi tror inte att särskilt många Pats-fans vågar sig till Baltimore, en stad som är hård på riktigt utan att vara lika elak som Philly.