Thursday Night vecka 4

Det är snart dags för Thursday Night Football och framför oss har vi två lag som presterat annorlunda mot vad experterna förutspådde. Packers spelar över förväntningarna, eller egentligen gör man inte det. Statsen är klart sämre än resultaten visar på vilket normalt är en indikator på att det snart går sämre. Det har varit tillfälligheter som gjort att Packers segrat och framförallt är det genom turnovers som man lyckats vinna sina matcher. Man har över 6 turnovers plus och när man har Aaron Rodgers som QB är det lätt att konvertera turnovers till poäng.

Om Packers tagit knappa segrar har Eagles istället knappa förluster. Statsen är bättre än resultaten och bara man lyckas hitta någon som kan fånga bollarna kan man vända den här säsongen. Eagles har bara sackat motståndarna två gånger på tre matcher – det känns inte som Eagles och här lär man lägga mer kraft i den här matchen.

Offensivt är Eagles 80 yards bättre än Packers per match och framförallt är det i luften man är klart bättre, man har gjort fler poäng och man har varit lysande på 3rd down. Eagles är grymma på att försvara sig mot rushen, men är patetiska mot passen så Rodgers kan nog lyckas bra ikväll. Mirakulöst nog har Packers bara gett upp 11,7 poäng trots att man gett upp 328 yards. Den här statsen är för bra för att vara sann.

En sund analys säger att Eagles inte kommer bjuda på många turnovers. Man kommer spela mer på marken vilket Packers är dåliga på att försvara sig mot. Det kommer i sig att ta tid. Utan turnovers lär Packers heller inte scora så mycket. Visst kan man ha framgång i passen, men man gör ju inga yards.

Det blir väldigt få poäng är vårt tips och vår rekommendation är att spela 110 dollar för att vinna 100 på under 46,5 poäng. Eftersom vi tror på mean reversal för Packers vill vi också spela en teaser på Eagles. Vi spelar 110 dollar för att vinna 100 på under 53,5/Eagles plus 11,5.