Flyers skämmer ut sig både på och utanför isen

Känslan var att det skulle vara dags för Flyers när man tog emot Caps hemma i Philly. De erkänt hårda fansen skapar alltid en tuff stämning och laget är också känt för att spela fysiskt. Besök Philadelphia så förstår ni. Det började så bra också. Flyers gjorde mål redan i första minuten och allt gick deras väg. Flyers sköt mest, tacklade mest och det var orättvist att det stod 1-1 i paus efter att Marcus Johansson gjort mål i Power Play för Caps. Efter det första målet blev det inga fler för Flyers. Caps gjorde dock sex totalt och av dessa gjordes fem mål i numerärt överläge!

Flyers drog på sig utvisningar genom onödiga tacklingar och ett tag i tredje höll det på att spåra ur totalt. 53 minuter fick Flyers böta totalt och då skall noteras att två av dessa gick till publiken för delay of game efter att man vid upprepade tillfällen slängt in saker på isen. Det kändes lite åttiotal över det hela och vi skrattade faktiskt åt eländet, så farligt var det inte. De får dock utstå mycket spö i medierna. Philadelphiafansen beter sig ungefär som average galning på svenska läktare.

Det blir svårt för Flyers att resa sig till på onsdag, den tredje perioden var en sådan galen meltdown. Flyers vann skotten med 32-27.

Caps kan glädja sig åt att man tidigare var 0-7, alltså 0 segrar och 7 förluster vid de tillfällen i en slutspelsserie när man segrat i de två första matcherna. Man har sämst stats någonsin i ”match 3” och det spöket är alltså nu överstökat.

Det sofistikerade folket från Philadelphia visar upp sig!