Hockeylördag i NHL

Det var 10 matcher som spelades under lördagen och några godbitar fanns det.

Jets krossade Avalanche med 6-1 och det är alltid kul med tennissiffror, det ser vi inte så ofta nuförtiden. Jets har en otrolig fart när man vill och självklart gjorde Laine mål, mål 32! Landeskog gjorde tröstmålet för Avalanche.

Nashville har gått bra på slutet, men nu var det slut på Filip Forsbergs målande. Istället var det Arvidsson och Järnkrok som gjorde målen för Preds, men eftersom man bara gjorde 3 och Blackhawks gjorde 5 blev det förlust. Det är dags för Nashville att börja göra mål i första perioden om de ska lyckas ta sig till slutspel, det är tur att Blues bara förlorar och förlorar.

Caps slog Flyers på OT och det stod länge 0-0. Caps offensiv har nu varit mediokert ett tag och man har alls inte samma form som man hade i början av februari. Defensiven är det dock inget fel på, men det börjar bli lite oroligt inför slutspelet.

Varje gång vi ser Rangers förstår vi inte hur laget kan få så många poäng? Vad är lagets styrka? Vi brukar skriva tråkigt spelsystem, men det är spelarna som inte räcker riktigt och Henke är inte lika bra som förr, men har ändå okej stats. Förlusten mot Habs var stor, men välförtjänt 1-4.

Straffen som vi inleder inlägget med är ju riktigt pinsam för Lehner, men rolig är den iallafall.