Dagens drag 27 februari

I NHL är nu trupperna uppdaterade och klara efter deadline. Självfallet kommer det ta något tag innan kedjorna satt sig, men man är på plats iallafall.

Calgary kommer med sex raka segrar och har blivit stora favoriter mot ett svagt New Jersey. Devils har inte varit så pjåkiga på slutet och krigade bra mot Canadiens senast. Westgate ställer 2.85 Moneyline och det måste vi ta.

Oilers har Koskinen förmodad i målet medan Leafs bekräftat att Andersen står i mål. Leafs gjorde inga jätteförbättringar vi deadline, men behöver ändå inte oroa sig för Oilers som dock aldrig är chanslösa i och med att man har McDavid i laget. Leafs har scorat fem och sex mål vid de två senaste segrarna och det kan bli en målrik tillställning även ikväll. 5-3 till Leafs säger vi.

Blackhawks fortsätter med målfester. 19 av de 20 senaste matcherna har blivit över och då man ikväll möter Ducks med Kevin Boyle i mål (obs ej bekräftat) lär det smälla till igen.

I NBA börjar det dra ihop sig till slutspel. Wizards är chanslösa enligt oss och spelar ändå inget försvar. Det kan Nets göra och ett lag som Nets som är på väg uppåt vill ta de enkla segrarna. Man har täckt spreaden tre av de fyra senaste medan Wizards bara täckt en. Det här vinner Nets om man bara anstränger sig lite bakåt. Nets och Under.

I Collegebasketen är dagens stormatch Marquette mot Villanova. Villanova är väldigt sårbart som favoriter -5. Efter tre raka förluster för Villanova måste vi chansa på Marquette som har kanonform och segrade i senaste mötet. Då blev det 66-65 och vi tycker att 142.5 på totalen är alldeles för högt.