Försnack Juventus – Tottenham – Blir Kane den första att göra mål på 40-åringen?

Då var det äntligen dags för Sweet-16 vilket är det vedertagna namnet i USA för åttondelsfinaler. Japp de är lite bättre på att paketera och storytelling än vad vi är. Vi kallar det helt enkelt för åttondelsfinaler. Klart som korvspad.

Ja att Tottenham vann gruppen med Borussia Dortmund och Real Madrid är ju en minst sagt en hyfsad prestation. Juventus blev tvåa i sin grupp efter Barcelona men slog ut Sporting och Olympiakos.

Spurs klarade av helgens Londonderby och skickade ned Arsenal på lite längre avstånd i tabellen genom sin 1-0 seger. Med rågen i ryggen kommer man ned till Juventus med Harry Kane som gjort 6 mål på 5 champions league matcher den här säsongen och lycka till att göra mål på Juventus. För det har inget lag lyckats med det här året.

Vi får väl hoppas att Harry Kane har gjort ett utrikessamtal till Verona i veckan. Martin Caceres är kanske ingen Romeo men den enda som lyckats göra ett mål på Juventus på nästan tre månader! Kan någon tala om för Buffon att han nyss fyllde 40 år?

Juventus har spelat 7 matcher i år och har en otrolig målskillnad på 16-0. Statistiken är sjukt imponerande. I helgen blev det 2-0 borta mot Svennis gamla klubb i Florens, Fiorentina. Juvve är nu bara en pinne bakom Napoli ligan.

Juventus har dessutom inte torskat hemma sedan 2013. 22 matcher i Champions League sedan 2-0 förlusten mot Bayern. Vilket är deras längsta svit utan förlust.

Spurs är obesegrade i året Champions League så för att sviterna ska bibehållas ikväll så krävs det klassiskt 0-0.

Ja med alla denna statistik så kan vi inte komma fram till annat än att vi spelar 2 enheter under 1.5 mål till odds 2.75 och garderar med 1 enhet på resultatet 1-1 till odds. 5.8. Då kör vi! Lagen är klara.