Kommande stjärnor

En hel del av er uppmärksammade den här tweeten.

Det är ju all star weekend med allt vad det innebär i NBA. Den som vill se mer tävlingsinriktad basket får fokusera på Collegebasketen som har en full omgång den här söndagen.

Klockan 12 har vi några godbitar att bjuda på. Maryland (som vi följer extra noga) är rankade 24 och möter Michigan som är 6a. Terps har ett bättre skytte när det stämmer, men slarvar mer och är inte lika klassiga som Wolverines. Maryland har fin form och var riktigt bra mot Purdue senast medan Michigan var direkt svaga mot Penn State. Båda lagen har mött Wisconsin i februari. Maryland förlorade borta 61-69 medan Michigan segrade hemma med 61-52. Michigan lär spela försiktigt och dra ner tempot medan Terps lär försöka ta skott ofta, särskilt utifrån. Terps+ 7.5 och Over 129.5 är spelet för den som tror att de aggressiva sköldpaddorna (terrapins) lyckas. Michiganseger korrellerar med under, men ska man täcka 7.5 är det svårt att få ihop underspelet utan att man stänger ut Terps helt. Visst kan det bli 60-68, men då är det inte långt kvar till över går in.

Det är svårt att tro att Wake Forest ska lägga sig helt hemma mot North Carolina. Det är klasskillnad, men motivationen ligger hos hemmalaget som har en bra chans att hålla nere siffrorna.

Louisville gillar vi och borde slå Clemson rätt enkelt.

Virginia hemma mot Notre Dame blir slakt, men säkert en low scoring affair. Klockan 6 får vi se Zion Williamson och Cam Reddish med flera i Duke krossa North Carolina State. Duke har öppnat väl svagt i några matcher på slutet så tro inte att man har täckt -17 efter en halvlek.

Bästa matchen kommer klockan 8 ikväll. Tennessee möter Kentucky och vi är lite inne på att Vols kan skrälla. Wildcats förlorade som storfavoriter mot Louisiana State senast medan Tennessee bara fortsätter vinna med tvåsiffrigt.

Ni hittar som vanligt våra spelförslag på bettin.gs/ussportsnerd