Resultat rekar NFL

Resultat totalt (uppdateras varje vecka)

Antal rekar totalt är 35. Antal satta rekar totalt är 22 (0 push). Alla spel är på 110 dollar för att vinna 100.

Total insats 3850 dollar. Totalt utbetalt 4620 dollar. Totalt resultat +770 dollar

Vecka 10

Analyserna blev bra och vår middlade teaser under torsdagen gjorde att vi satte två av tre under torsdagen. Söndagen satte vi tre av fyra rekar för ett bra plus. Colts hade ett riktigt bottennapp, men det var också så att Dolphins är lite underskattade nu när de spelar utan att ha någonting att förlora.

Vecka 5-9

Fyra rekar in och 3 förluster är det magra facitet. Några teasers förstörde bra idéer då Totalen inte gick vägen.

Vecka 4

Vecka 4 blev inte jättelyckad. Vi hade rätt i analysen att Packers var överskattade, men överskattade både Eagles och Packers skrattretande försvar. Redskins är en slagpåse i år och Lamar Jackson måste börja kasta igen om Ravens skall bli något.

Vecka 2

Den andra veckan var vi nöjda med allt utom rekommendationen mellan Saints och Rams. Det var med nöd och näppe vi fick in underspelet på Bills at Giants, men det gick vägen. Giants lär inte göra många poäng i år. Jax at Texans blev helt fel. Vi har överskattat Texans lite så här i början på säsongen. Analysen av Saints Rams blev helt fel och den glömmer vi. Jets var sedan under måndagen lika dåliga som vi trodde – skönt att få betalt för det.

Vecka 1

Säsongen har börjat på bästa sätt. Första veckan rekade vi Under 47 i Packers at Bears samt Packers +3,5 vilka båda satt. Bears måste lyckas få Trubisky att prestera om man skall lyckas få med sig några segrar den här säsongen.

Redskins var bättre än vi trodde och Jets var just Jets och Browns Browns. Att förlora tre bets på de här usla lagen är inte godkänt.

Texans mot Saints var en välspelad match. Vi trodde på Texans och fick rätt i det. Raiders lyfte sig efter all turbulens förra veckan och tog en välförtjänt seger mot Broncos.