Resultat rekar NFL

Resultat totalt (uppdateras varje vecka)

Antal rekar totalt är 21. Antal satta rekar totalt är 13 (0 push). Alla spel är på 110 dollar för att vinna 100.

Vecka 4

Vecka 4 blev inte jättelyckad. Vi hade rätt i analysen att Packers var överskattade, men överskattade både Eagles och Packers skrattretande försvar. Redskins är en slagpåse i år och Lamar Jackson måste börja kasta igen om Ravens skall bli något.

Total insats 2310 dollar. Totalt utbetalt 2730 dollar. Totalt resultat +420 dollar

Vecka 2

Den andra veckan var vi nöjda med allt utom rekommendationen mellan Saints och Rams. Det var med nöd och näppe vi fick in underspelet på Bills at Giants, men det gick vägen. Giants lär inte göra många poäng i år. Jax at Texans blev helt fel. Vi har överskattat Texans lite så här i början på säsongen. Analysen av Saints Rams blev helt fel och den glömmer vi. Jets var sedan under måndagen lika dåliga som vi trodde – skönt att få betalt för det.

Vecka 1

Säsongen har börjat på bästa sätt. Första veckan rekade vi Under 47 i Packers at Bears samt Packers +3,5 vilka båda satt. Bears måste lyckas få Trubisky att prestera om man skall lyckas få med sig några segrar den här säsongen.

Redskins var bättre än vi trodde och Jets var just Jets och Browns Browns. Att förlora tre bets på de här usla lagen är inte godkänt.

Texans mot Saints var en välspelad match. Vi trodde på Texans och fick rätt i det. Raiders lyfte sig efter all turbulens förra veckan och tog en välförtjänt seger mot Broncos.