Gladys Knight hissar flaggan

Nja, det kanske inte blir så att Gladys Knight hissar flaggan när Super Bowl spelas i helgen, men det blir hon som sjunger Nationalsången. Vi har tidigare år korat de bästa framföranden vi sett och tror att det är en bra chans att Gladys kommer in på topp fem listan. Längst ner kommer ni få ett smakprov på hur det låter när hon sjunger A Star Spangled Banner. Annars är det ju mest den här dängan som Gladys Knight är känd för utanför soul-världen. The Empress of Soul är klart värd den förnyade uppmärksamhet som Super Bowl väcker.

https://youtu.be/vQKaujX6R-U

Med tanke på att man alltid kan spela på allt under Super Bowl så kan man självklart lira på Nationalsången. Över 1 minut and 45 sekunder? Det får du 1.625 i odds på och visst kan hon hålla rösten länge Gladys. Inte sedan Kelly Clarkson sjöng under Super Bowl XLVI har någon gjort det under 1.45 vilket nog är anledningen till det korta oddset. Känns ändå som en banker. Det finns även ett spel som handlar om Gladys Knight kommer bära a skirt, a dress or a gown. Där har vi ingen åsikt.

Vi vet att man inte pratar om kvinnors ålder. Det gäller nog särskilt soulsessor som Gladys Knight. Under galgen skullen vi ställa hennes ålder i 69.5 och vara rätt säkra på att de flesta av våra läsare köpte underspelet.

Nationalsången kommer granskas inte bara för sången. Om någon spelare har en politisk åsikt är det risk att han ”take a knee” under nationalsången. Oddset på det är 4 ggr pengarna. Tom Brady och Bill Belichick är kända Trumpsupporters, det lär alltså inte vara någon från Patriots som gör det.

https://youtu.be/19oX-jWTEIE

Vill du läsa mer om matchen har vi ett inlägg om den här.