Propbets en masse

Att kunna spela på lite vad som helst under Super Bowl har länge varit en grej. Ju mer proffsiga sportböckerna blir, ju mer uppfinningsrika blir de också och det är en stor gnutta humor i de många spelalternativen under Super Bowl LIII. Firman Westgate har över 440 olika spel och hade redan i söndags tagit spel för över 1.2 miljoner dollar. Över 75 miljoner dollar omsattes på dessa bets ifjol, men då man idag kan spela i flera andra delstater än Nevada så lär omsättningen gå upp rejält.

Oddsen på Gurley i fokus

Det är alltid spännande för de som sätter oddsen att se vad som händer direkt. Många yrkesspelare bor i Vegas och väntar som gamar på att oddsen skall öppna. Dessa spelar för stora summor och minsta felprissättning blir snabbt dyr för Vegas. ESPN berättar om hur linemakers funderade inför Todd Gurleys antal rushing yards. Gurley blev knappt involverad i förra matchen, men rapporteras frisk och var på sidlinjen hela tiden. Man ville sätta en linje lagom låg för att allmänheten skulle vilja spela, men inte så hög att proffsen skulle spela underspelet. Man började på 68 yards och det tog inte lång tid innan linjen var nere på 63.5. Alla vet att Gurley snubblar hem 63.5 yards om han används normalt, men risken är att han underanvänds samt det faktum att det nu blir väldigt uppenbart när han kommer användas.

Inte bara seriösa spel

Rushing yards och så vidare tillhör de seriösa propbetsen. Det kommer ett separat inlägg om dessa senare i veckan. (Ligger här) Just nu fokuserar vi på de lite mindre seriösa alternativen. Vad sägs om dessa spel?

TV-bets

Antalet gånger som man i repriser visar hur Sean McVay räddas från sidlinjen av sin personlige tränare Ted Rath (Rams conditioning coach som fick mkt uppmärksamhet i förra matchen)

https://twitter.com/MySportsUpdate/status/1087407493934927872?ref_src=twsrc%5Etfw

Spelmarknaden är över eller under 1.5 repriser! Det finns också marknad på hur många gånger man nämner Sean McVays ålder under matchen. Fler eller färre än 1.5? Klart fler tror vi! Alla älskar ju Tony Romos insiktsfulla kommentarer, men kommer den forne cowboyen korrekt förutsäga över eller under 7 spel under Super Bowl? 1.87 är oddset.

Trump är överallt

Politiska bets bjuds det också på. Kommer Trump att tweeta över eller under 6 gånger under matchen? Finansiella bets? Javisst. Pats eller Rams to win and S&P 500 up or down on Feb 4 ger en härlig parlay med fyra olika möjligheter. Vi tror på Pats och Upp till 3 ggr! Priset på bitcoin under matchen? Upp står i 1.80.

Musik kan man visst spela på

I vårt inlägg om Gladys Knight diskuterar vi musiken. Halvtidsshown tar Maroon 5 hand om tillsammans med Big Boi och Travis Scott. Odds på första låten av Maroon 5? De finns många alternativ, men favoriten är One More Night till 4 ggr. Varför inte Animals för att dra igång publiken? 7 ggr pengarna på det. Bär Adam Levine hatt när han gör entré? 1.91 får du på ett Yes!

Nya möjligheter på själva matchen

Som tar var finns det även lite roliga fotbollsrelaterade bets. Tex Kommer en icke QB kasta en Touchdown? 4.50 på att det händer. Kommer en Touchdown bli overturned efter review? 2.55 på det, kanske en god hedge för dig som lirat att en särskild spelare gör TD?

Andra sporter får också vara med

Vi vet att många av Ussportsnerds vänner även gillar andra sporter. För dessa kanske dessa spelmöjligheter är intressanta?

Baseballvännerna har säkert åsikter om Manny Machados kommande kontrakt. Men blir det högre i totala miljoner än vad Jared Goff kastar i Super Bowl? Vi vet att Sox erbjudit 175 miljoner, men Manny vill ha mer, mycket mer. Det är 1.87 på att Goff kastar över Mannys kontrakt, det tycker vi är ett bra spel!

Basketfansen har säkert en åsikt om Kyrie Irvings antal poäng under matchen Celtics-Thunder. Han snittar över 23 poäng, men i en förväntat poängrik match kan det bli mer. Irvings poängs ställs mot Rex Burkheads rushing yards och vi tror faktiskt på Irving här till 1.87! Ett liknande spel sätter Tobias Harris i Clippers mot den längsta rushen. Antalet poäng Harris gör mot Raptors i helgen bör hamna en bit över 20 och då både Rams och Pats försvarar sig bra mot rushen är det väl läge för att Harris vinner? Å andra sidan räcker det ju med att Gurley kommer loss en enda gång eller? Kommer Brady kasta fler gånger än antalet poäng av Harden mot Utah? Antalet trepoängare av Paul George mot Celtics eller antalet passningsmottagningar av Gurley?

Hockeyn då? Jodå, NHL är inte bortglömt. Gör Canadiens fler mål mot Oilers än det blir turnovers i Super Bowl? Montreal favoriter till 1.67. Gör Bruins fler mål mot Caps än vad Gostkowski sparkar in Field Goals under Super Bowl? Du får 2.10 på Gostkowski…

Vi har bara nämnt ett fåtal av de olika alternativen. Helt klart är att Super Bowl är en show på så många områden. Missa inte matchen.