NFL-söndag med predictions

Det är NFL-söndag och ett regnigt USA står berett att välkomna fyra tv-sända NFL matcher av totalt 13 matcher. Våra predictions kommer efter den korta analysen av själva matchen. Spelförslagen kommer längst ner.

Vi var tidigt ute med predictions för NFL säsongen som kom redan i juli och i början på augusti.

Sedan dess har mycket hänt, det surras positivt kring Bengals, Jets och Browns till exempel och alla undrar nu om Colts vinner en enda match, trots Andrew Lucks återkomst.

Klockan 1 ser vi fram mot följande matcher:

Bills at Ravens
Bills spelar Nathan King of Interceptions Peterman mot ett Ravens som är mästare på att framtvinga picks. Det regnar rejält på östkusten så räkna med svåra förhållanden. Vi tror på 21-10 till Ravens.

Jaguars at Giants
Jags kan vinna allt i år. Giants hotar i luften genom Beckham och på marken genom Barkley. Kan Barkley matcha hypen så går det bra för Giants i år, men att börja mot ett stenhårt Jags går inte bra. Om Jags inte kan stoppa Barkley kommer det bli en shootout, men vi tror det och säger 20-14 till Jaguars.

49ers at Vikings
En förväntad toppmatch. Hur bra kommer Kyle Shanahans Niners att vara nu en överbetald Snygg-Jimmy som QB? Vikings har nu Kurt Cousins som QB och Shanahan kan allt om Cousins. Det intressanta med matchen är att se hur Cousins kommer klara att inte få så många kast som han fick under Gruden hos Redskins. 27-21 till Vikings.

Texans at Patriots
Det kan vara så att Pats storhetstid är över för den här gången. Visst är Brady gudabenådan, men försvaret ser inte Super Bowl-aktigt ut och med lite försämring på Brady kan det gå illa den här säsongen. Deshaun Watson kommer trolla bäst han kan med Pats och gör många poäng, frågan är om det räcker mot Brady. 34-31 till Patriots.

Steelers at Browns
Mycket snack om Browns förbättring och mycket snack om Bell och dålig harmoni i Steelers. Det ska ändå vara klasskillnad här. 28-14 till Steelers. Big Ben är 22-2 mot Browns, just sayin’.

Spelförslag
Bills at Ravens Under 39 @-110 för 3 units
Ravens -6.5 Under 39.5 @+230 för 1 unit
Jaguars at Giants Jags +4 Under 49.5 @-110 för 3 units
Jaguars at Giants Giants +10 Over 35.5 @-110 för 3 units
Texans at Patriots Over 49.5 @-110 för 3 units
Steelers at Browns Steelers -9 @ +210 för 1 unit
Steelers at Browns Steelers +3.5 Under 48 @1.91 för 3 units
Steelers at Browns Steelers -3.5 Over 40.5 @+230 för 3 units

Som vanligt ligger förslagen på Bettin.gs/USSportsnerd